Кого спитати

Матрёна Донченко -Дидок
Кого спитати,
Як далі жити?
Як жити так ,
Щоб серцем не мліти?

Хто скаже правду
І не злукавить,
Як зняти камінь,
Що душу давить?

Мабуть це тільки
Підвласне Богу
Як зняти з серця
Всю ту тривогу.

10.09.2022