Не бiйтеся, а бийтеся!

Марина Терентьева
Коли до вас біда рахує кроки,
Коли вода отруєна в криницях,
Не бійтеся, а бийтеся! Допоки
Рука іще тримати здатна крицю.

Нехай роками не вщухає злива,
А в небесах кружляють хижі зграї,
Не бійтеся, а бийтеся! Можливо,
Коли здається: виходу немає.

І з берегів виходять океани,
А сонце світить лагідно востаннє,
Не бійтеся, а бийтеся! Бо стане
Життя лише нікчемним існуванням.