719. Колись було все так, як мало бути...

Игорь Ярин
Колись було все так, як мало бути,
здавалося, що зглянулось життя.
Та згодом незаслужені покути немов Пандорою
привнесені в моє буття.

Хтось відчинив той давнозвісний ящик,
та хоч би хто доступно пояснив -
негідне те мені дісталось зА що,
прийшовши у життя, у душу, та у сни?

Ви не подумайте,я не жаліюся вам,
нехай такі думки відлинуть в небеса,
прошу повірити оцим моїм словам -
з негодами всіма, як і завжди
вже якось я упораюсь і сам.