Не знайеш вже - чому i вiрить!

Юрий Сафроненко
Не знаєш вже - чому і вірить!
http://stihi.ru/2022/09/11/103

З одного боку лютий чорт
Усіх на нуль зухвало зводить.
Фсе трощить, нищить та ламає,
І в цій ганьбі межи не має.
А з іншого - раніше в мирі
Усі були, як у сортирі.
Неначе мир та благодать,
Але усім на фсе на/чх/ать.
Народний газ - не для народу,
Податок фсім за світло й воду,
І за життя комусь плати,
Не для тебе усе, а - ти.
Як народилося дитя,
Його негайно - на прилавок!
Товаром стало слово "Я",
Причепом до якихсь поправок.
Забули фсі - що значить "глузд"!
Та з нього з'їхали фсі дружно!
Ракети, встрягші у асфальт,
Лайно по радіо та з шпальт.
Ми фсі приїхали давно -
День - сум та в темряві лайно.
А ми фсі щастя корчим дружно,
Що би страждать не так натужно.
А зиркнуть сміло Правді в очи?!
А засвітити сонце ночі?
ЗА СЕБЕ хоч на захист встати,
Та рабські пути розірвати.
Меч воїна - не рабський плач -
Важкіший геть за налигач.
09.09.2022=GtafBorisfen=