В та мо брате з днем народження!

Ярослав Шарах 5
Вітаємо брате з днем народження!
Бажаємо щастя, здоров'я ми тобі.
Нехай сьогодні будуть щирі побажання,
Нехай збувається задумане завжди.

Бажаємо достатку, успіхів та миру,
Всього найкращого, та радісних подій.
Добра, любові, натхнення, перспективи,
Бажаємо здійснення всіх шалених мрій.

10.09.22р.
Ярослав Шарах 5.