РАдуйся

Олег Ковтун
Радуйся, вкушая мысли!
Радуйся, признав ошибки!
Радуйся, блаженно зная!
Радуйся, достигнув края!
    Радуйся причине шествий!
    Радуйся вершине бедствий!
    Радуйся пределам боли!
    Радуйся просторам Воли!
Радуйся, утратив время!
Радуйся, постигнув бремя!
Радуйся мерилам жизни!
Радуйся сМИРенной мысли!
    Радуйся от Рима к Миру!
    Радуйся всей силе Силы!
    Радуйся простому в сложном!
    Радуйся урокам ложным!
Радуйся, измеряв слабость!
Радуйся, запомнив РАдость!
Радуйся в прозреньях к Свету!
Радуйся, став Вольным с ветром!