***

Ирина Гребельная 2
Моє серце плине криваво,
Залишаючи багрові сліди...
Мої очі ридають рубіном,-
На обличчі криваві струмки!

Пробачати я більше не вмію,
В мене більше немає жалю...
Я тепер одне розумію,
Що мозок від крові в хмелю!

Я не прагну більше нічого,
І жадаю лише Перемоги!
В серці більше немає живого,
Нас спасуть лише наші Боги!!!!!