Коли Ми зрозумiемо...

Белякова Светлана Николаевна
Коли Ми зрозуміємо,
що на Землі - Єдина Родина?
Наскільки яскравіше буде Життя,
не буде стражденних половина,
не буде бідою війна.
Залишиться боротьба
за олімпійські нагороди,
за технічний прогрес,
за стійкі почуття.
Немає найкращого повороту,
як до розуміння свого Буття...