Дерьмовое

Серёга Минский
Сравняются ямы и кочки
Дождями, ветрами, травой.
Подсохнут финальные строчки
Истории нетиповой.

Бульдозер расчистит руины,
Танкисты солярку сольют,
И мирную ночь Украины
Украсит победный салют.

Яго пераможнаму рэху
Ўсміхнуцца і Прыпяць, і Сож,
Але будзе ім не да смеху,
Тут іншая справа ўсё ж.

Марудная, глейкая справа,
Добро отделить от дерьма:
Героям – пашана і слава,
А здраднікам – суд і турма.

19.09.2022