***

Ирина Гребельная 2
Я "Меч Арея" в долонях тримаю міцно,
Мені довірив його сам Сварог!
Тепер в моїх руках він буде вічно,
Поки живий хоч один ворог!!!

Я Україна,я спливаю потокоми крові,
Моїх дітей вбивають підступні вороги.
Нехай тепер всі дні мої сурові,
В уламках мін й гниючої "русні"!!!