Двое

Анна Владиславовна Смолякова-3
- я мушу. я буду сильною.
так, знаю. та знову плачу.
- згадав твої очі сині
та лагідну, тиху вдачу...
- коханий, вночі так зле мені!
а ти там де не до сну.
- згадай бо якого племені.
намрій нам живу весну!
- єдиний, якщо я виживу,
якщо ти прийдеш живий,
то буду такою ніжною!
- не плач та мені не рви
те серце, що я залишив там,
де ти...

Двоє. Всесвіт. Ніч.

їм доля не шовком вишита,
та чесно все віч на віч
та поруч у лиха темряві,
то ж витримають. є шанс.

щебечуть птахи на дереві
про них
чи то може...

вас?

https://youtu.be/uvOQDNZv8F4