Радуйся

Анжелика Кокотеева 2
                Радуйся, слыша приветствие Слова.
                Радуйся, в путь устремившийся снова.
                Радуйся, сердце – предвестник огня.
                Радуйся, Солнце грядущего дня.

                Радуйся, странник, спешащий домой.
                Радуйся, дух бесконечно живой.
                Радуйся, воин, стоящий в дозоре.
                Радуйся, дух – добродетелей море.

                Радость призывно мирам всем пошлю.
                Радость из сердца огнём пролию.