Нет, не те теперь осени...

Андрей Яременко Львов
Ні,не ті тепер осені,
романтики ані тіні.
Ані вірних дружин,що приходять
                непрошені,
під максі-плащем ховаючи плаття-
               міні.

Осінніх дружин,
бо по паспорту в них уже жовтень...
Повернувся з армії син,
чоловік же допізна сидить на роботі.

Син додому дівулю привів
і ввімкнув за стіною голосніш
                телевізор...
Їй лиш сорок і вже хоч вий.
Але в неї також право є на капризи.

На капризи і на призи,
на сюрпризи в житті приватному-
щоб на тиждень хоч два-три рази
чоловіка зробити рогатим.

Чоловіка,що був чарівним кавалером,
та тепер у якого роман з кар'єрою.
А у неї нема ні роману,ні повісті.
Лише жарти сумної осені.