Я прийду до тебе

Алиса Филиппенко
Над полями марева туманні.
Осінь шиє з листя полотно.
Я прийду до тебе на світанні
золотим промінням у вікно.

Поцілую ніжно твої очі
та коханням вмить зігрію дім.
«Просинайся, милий, - прошепочу, -
з теплим світом сонячних обійм»

Розбрелися марева туманні.
Осінь барвить щиро полотно.
Я прийду до тебе на світанні
золотим промінням у вікно.