З тобою поруч

Алиса Филиппенко
Нехай ця осінь втілює бажання,
окрилює всі мрії потайні.
Промовисте почуєш ти мовчання,
бо і думки у нас на двох одні.

Лише для нас палають в небі зорі.
Лише для нас ця пісня солов’я.
Всі ці світанки лагідно-прозорі
та як пожежа вогняна зоря.

Нас не злякає ані дощ, ні злива.
Палкі обійми - як фортеці міць.
З тобою поруч завжди я щаслива.
Твоє рідніше серед тисяч лиць.

Нехай ця осінь втілює бажання,
плекає ніжно фарби золоті,
від ясних зорь до самого світання
окрилює всі мрії потайні.