ЗСУ

Марина Жмака
Якийсь тупий, шалений pociянин ,
що все товкмачачи про "один народ".
Чомусь ніяк не закарбує, що не вийшло,
що не страшна для нас його "любов":
У вигляді нічних ракет із неба,і намаганні -
Залишити нас без газу, світла, та інфраструктури.
Ми й в темряві все ж вгледьмо вас -
що б дати в пику і відправити назад,
в своє болото! Вічно догнивати!
І все щось тужаться, лякають,
все намагаються: "ещо раз павтаріть".
А як доходить діло до чесного бою -
кивають пятами так, що горить земля.
Біжіть! Біжіть, поки є чим тікати!
Бо Божа Кара в парі з ЗСУ -
Дістане кожного, хто став на святу землю,
Хто думав, що він тут віднині, пан!
 І попри всі жахіття, що творили,–
Вас, не боїться ні одна душа!
І в кожнім місті, що ми повертаємо,
Розвіються блакитно - жовті стяги!
Над кожним клаптиком у звільненій землі почують:
 "Слава Україні! Героям Слава! Слава Зсу! "