Звiр

Максим Розен
Вiр чи не вiр,
Але у моей душi
Давно живе звiр,
Якiй дере серце на шматкi.

Серце обрудало як асфальт,
Серце впало, воно устало,
Серце не хоче танцювати вальс.
Серце вже все дiстало.

Я думав, що причина - ти,
Але посеред усієї суєти,
Коли йдуть нескiнченнi дощi,
Я зрозумiв, що причиною був я.

10.12.20