Буде жити Украiна в мирi, в щастi, в спокоi!

Эмма Иванова Избранное
Хоч сьогодні і лютують
в небі чорні ворони -
ПЕРЕМОЖЕМ! ВІДБУДУЄМ!
Вільні ми й нескорені!

Буде жити Україна
в мирі, в щасті, в спокої,
бо в боях за неї гинуть
наші славні соколи!

Емма Іванова
20.09.2022р.