Аенхъаелмае даем аепыныдзух каесын

Татьяна Плити
Аенхъаелмае даем аеппыныдзух каесын.
Мае ныфс нае тайы, бонтае та фаецаеуынц.
Аваеццаегаен, аецаегаей  даен  рынчын.
Аеваеццаегаен мае дохтыры ххуыс хъаеуы.