Тiло як арфа

Ксана Поликарпова
В тебе такі чутливі пальці.
І такі ніжні дотики.

Тіло як арфа.
Ти граєш на ньому.
Сміх, зітхання, стогін –
твоя музика, мелодія тіла.

Ти музикант, який одночасно лікує й душу, й тіло.


20:32
28.09.2022