Завжди

Ксана Поликарпова
Ти надихаєш.

На почуття,
дотик,
погляд,
посмішку.

На сніданок й вечерю.
На світанку і в ночі.
На вірши та пісні.
На дощову прогулянку,
на сонячні малюнки,
на морські мрії.

Завжди.


23:23
28.09.2022