Два кольори

Эмма Иванова Избранное
Два кольори, і інших нам не треба -
то колір сонця в небі, й колір неба.
То колір річки чистої і поля.
Ці кольори навіки в нашій долі -
гарячо-жовтий і блакитно-синій,
що поєднались в Прапор України!

Шанують люди всього світу нині
блакитно-жовтий Прапор України!

Емма Іванова
30.09.2022р.