Ми вже в духовному часi

Валерий Коростов
Ми вже в духовному часі
наприкінці всіх часів.
Ми вже читаємо тексти,
створені в іншому світі.
Вогняні літери їхні
вже проступають крізь морок.
Нам тільки йти і дивитись,
каятись, слухати Голос,
що невимовно втішає
у смертоносному вирі,
чий рух дедалі стрімкіший...

1.10.2022.