Пройдусь туманом

Оксана Днистран
Пройдусь туманом по росі,
Намріюся весною,
А потім буду, як усі –
Такою же земною.
І буде осінь день за днем
Тужити безпробудно
Та сподіватися на те,
Що схаменуться люди.