Сьогодни наступило - слава Богу!

Валентина Коц
Сьогодні наступило - слава Богу!
Ще день один Господь подарував.
Яка ж то буде цього дня дорога,
Щоб він нам доброй згадкой потім став?!

Та планів грандіозних не потрібно,
Щоб день став незабутнім, але все ж
Час приділіть і Господу, і рідним,
Щоб і для вас на взаєм було теж.

Насправді щастя криється в малому...
Окраєць хліба з'їсти з молоком,
Поїхать в гості до батьків додому,
Вдихнуть повітря свіже за селом.

Спекти торта, навідатись до друзів,
Сусідці хворій ліки віднести,
Зібрати запашний букет у лузі,
Та час в молитві з Богом провести.

А ще... зварити борщ, та стіл накрити
Із посмішкою щирою про дім...
А потім в ньому кожного зустріти,
Та розділить шматочок щастя з ним.

Так мало треба... Часто забуваєм
Звичайні речі, простоту душі.
Все кращого і більшого чекаєм,
А час невпинно лине та спішить.

Життя не витрачайте на марноти,
Воно у нас одне... Живемо раз...
Але у Вічність ним будуєм сходи,
Де Тато - Бог давно чекає нас.