Однi у грунтi - iншi у кремлi. оце справедливiсть

Лидия Ковтун
Чи є народ, що виріс на расєє?
Не чули, щоб народом звались москалі...
Їх чахлика, навіть і не назвеш кощєєм, бо скоро там загнеться у кремлі.
Що там він тявкав? Щось про малоросів? А хто він сам? - рудий і шолудивий свинопес...
Хай призаває всіх тих свиноросів, які не можуть вийти на протест.
...і знов вагони із гарматним м'ясом із рашки йдуть на бєларусь і Крим...
Та в нас пакетів чорних є іще запаси, на москальщину їдуть всі у нім.
Хоча, не факт, не всі й туди доїдуть, їх спалять "побратіми" на чужій землі,
Щоб втрати лжеведучі розказали, і плескали їм руки-граблі у кремлі...
А що іще сказать? Напутнє слово?
А чи прийде хоч хтось там допуття?
Політика на рашці не здорова, й немає там ні правди, ні життя.