Вчителям

Светослав Ярый
Зі святом, вчителі!

Вітаю вас зі святом, вчителі!
Ваш труд нелегкий - з кожним роком важчий...
Важливішого, мо, по всій Землі
Не знайдемо, бо він таки найкращий!

Ще рік минув, знов свята день настав:
Сріблясті роси вранці, наче дзвОни...
Вітає вас і осінь золота:
Кружляє вальс лист жовтий, лист червоний!

У Вирій відлітають журавлі:
В часи важкі - де щастя відшукати?!
Ми ж стоїмо за мир по всій Землі,
За Україну-неньку, рідні хати!

Руїни школи та онлайн-урок,
Тривога знов: щось сюрреалістичне...
Хай Свято Перемоги прийде в строк,
Ми ж сіємо - розумне, добре, вічне!

Вітаю вас, шановнії мої:
Волинь і Звягельщина - незабутні...
Хай посмішки дитячі по Землі
Летять, хай буде мирним - День майбутній!