Думки

Анна Владиславовна Смолякова-3
то все не на часі
жіноче схвильоване "ні.
думки не читаю.
тривожні сигнали на серці!

вони, в своїй масі, вже звичні...
всі ночі та дні
тебе потребую
у самому щирому сенсі"

то все не на часі. на часі - втрачати своїх
на часі та лють
що рве натреновані звички...

на часі з собою
самим тут пекельні бої
на часі війна

а жінка... смішна та велична

тендітна як подих
дитини,  всім серцем жива

то все недоречно.
бо щире, живе, світанкове...

пускає на воду
час всі невимовні слова

думки суперечні
юрбою кружляють навколо