Треба звикнути що ти далеко

Кэтрин Виен
Треба звикнути що ти далеко,
Можливо на іншому куточку землі,
Коли дивлюся на небо
Сподіваюсь, що дивишся на нього й ти.

Я не можу тебе знайти,
Або ти просто не кличеш.
Не знаю куди піти,
Бо за тобою не встигнеш. 

До останнього маю надію,
Що є десь там моя людина,
Відірвана від мене частина,
Маю лише таку мрію.