Предателям мира от солдатских матерей

Эль-Мира
Оригинал:
ДЮН`ЯЙИН ЖАСУСАРИЗ ЭСКРАРИН ДАДЙИРИХЬАН

Фу ву учвуз – байденар-пелосйириз!?
Гьаърадарчва аьхир ичв баяр дявдиз!
Фуж шулайичв Украина ва Тайвань?
Душмниз йивну, ипуз ккабкIнайи айван!

Учву фужар вучва Украинайин?
Иблис кьувват, гъипу думу ялвигъ цIин,
Багъри гъардшар гъардшариз душман гъапIдар,
Шад демарин йишв`ин шагь-хирман гъапIдар.

Ичв дару жилар`ин ккергъручва дявйир,
КIаркIрикк ккайи марччарси дерккну дадйир,
Туври малкамутдин нивгъ ктату яракь,
Аьхиримжи вакилиина хьуз тIанкь.

Гьамундарра, гьатмундарра саб вучвуз,
Метлеб вуйичв – дюн`я гван апIуб учвуз.
Шиндакь гафар кIури, апIурчва гъирмиш,
Дидлан учвуз гъюруганси гъазанмиш.

Баярин дердну кур шулайи дадйир
Рякъюрдарчвуз, юкIвар кур вуйи аьдйир!
Дерккнайдари, инсан ва дюн`я уьрхюз,
Халкьар ккитну ачва балайикк аьхю.

Фу ву учвуз, англосаксарин бяяр!?
Гьаърадарчва дявдиз ичв багъри баяр!
Вучва, байденар, пелосйир ва трассар –
Дюн`яйин халкь массу туврай жасусар!

ИЧВ ва, сабну хилиъ ади ичв самблар,
Тму хили ККАЪРАЙДАРИН ИФДИН ПУЛАР
ЭСКРАРИН ДАДЙИРИ ТУ АБТIРА МАШНАЪ!!!
Тарихди учв`ин алапIуру нянат!!!




Подстрочный перевод:
ПРЕДАТЕЛЯМ МИРА ОТ СОЛДАТСКИХ МАТЕРЕЙ

Что вам – байденам и пелоси!?
Своих сыновей вы на войну не отправляете!
Кем (или чем) вам приходятся Украина и Тайвань?
Балконом, выбранным вами для обстрела врага и сноса.

Кем вы являетесь для Украины?
Нечистой силой, толкнувшей её в огонь,
Превратившей родных братьев во врагов,
А их веселья круг - в гумно, на котором молотят людей.

Зажигая войны на чужих землях,
Как овец под ножом держите матерей,
Снабжаете окроплённым крокодиловыми слезами оружием,
Чтобы сгубить до последнего (представителя народа)*.

Вам одинаково плевать и на тех, и на этих,
Ваша цель – заготовить вселенную для съедения.
Притворными речами прикрываете массовые убийства,
Совершаемые для вашего обогащения.

Разве видите слепнущих от горя матерей,
Вы - каратели со слепыми сердцами!
Выбранные, чтобы беречь человека и мир,
А наславшие на народы вселенское горе.

Что вам, англосакские угнетатели!?
Родных сыновей вы на войну не отправляете!
Вы – байдены, пелоси и трассы –
Предатели, изменяющие народам мира!

ВАМ и ТЕМ, кто, держа в одной руке вашу узду,
Другой рукой загребает кровавые деньги,
СОЛДАТСКИЕ МАТЕРИ ПЛЮЮТ В ЛИЦО!!!
Вы будете прокляты историей!!!


*Аллюзия на знаменитое высказывание американского экс-сенатора республиканца Ричарда Блэка: «Украина не может принять решение про мир. Решение про мир может быть принято только в Вашингтоне, но пока мы хотим продолжать эту войну, мы будем воевать пока не умрёт последний украинец».