Час для пагуби давно настав

Владимир Шеврон
Час для пагуби давно настав
ніяк не викосить пів людства жесть

всі строки пробили дзвони
безплідні діяння всякого пастора, єзуїта:
виміщують повивальні старці
м'ясних невинностей народини.

#Вірші_Для_Останніх