Виталахь со

Лимда Яхиханова
Кийрара сан дог дохош, яха хьо гена
Со яц кхи хьа ,са ирс дац кхи хьоца - аьлла

Дагчура серло, боданах тар бина
Ялахьа къинт1ера, аьлча а ца йолуш.

Ахь айхьа къасти вайн безаман чаккхе,
Вайн безам битинчохь виталахь со.
   


                Яхиханова.Л.Н