75-летию Хакимджона Дадоматова. Акро на таджикском

Абдукаюм Мамаджанов
Ба 75-солагии Хочи Хакимчон-Ако. Мувашшах.



Хамрохи ёру дустону хешу акрабо

Аз Худованд  ачре пурсида бар Шумо,

К-алхамдулиллох, шодеду хонаобод,

Имрузатонро низ гуем муборакбод!

Муборак бод, ако, чашни хафтоду панч,

Чавонед ба дил, к-ин аст, бешубха, ганч,

Одилзодаед, одамият хосатон,

Намунаед ба чумла шогирдонатон.