10. 10. 2022

Валентина Островська
Ох як набрид сусід, що з вусами і без вус,
його маячня, Чечня та інший вояка трус.
Не озброєний люд вбивати вміє,
то нелюдь, Сатана, тільки горе сіє.
Набридли слова, погрози і ракет свист,
нема там люду, є диявола хист.
РФ в тумані, наче вічний сон,
потонули в безглуздя, виють в унісон.
Вже не є вони народом і людьми,
Білоруси, чеченці за диявола лягають грудьми,
вже не є вони народом і людьми.
багнюкою і чадним газом  дихати їм охота,
згиньте з очей людських, йдіть до московії в болота.