За те, що ми дихаем, чуемо й бачимо

Валентина Коц
За те, що ми дихаєм, чуємо й бачимо;
За те, що співаєм й за те, що ми плачемо
Подяку, хваління возносим Христу
За милість Його в благодаті святу!
За те, що боронить у тяжку годину,
Що з нами Господь, що Він нас не покинув.
Піклується завжди, дає все до хати,
Бо маєм, ми друзі, Найкращого Тата!
Всю славу Йому сьогодні віддаймо:
І далі молімось, і далі співаймо!

12 вересня 2022 р.