Ми заспивали голосно та звучно

Валентина Коц
Ми заспівали голосно та звучно
Ту пісню, що поклав на серце Бог.
Хоч вибухи гримлять навколо гучно...
Хоч нескінченні витоки тривог...

Бог збереже, Він захистить, Він поряд...
Нехай потонуть сумніви в піснях!..
Ми вірою зруйнуєм болю гори,
Та переможемо гнітючий страх.

Ми прийняли важкий цей виклик долі,
Але він не зломив нас, а схилив...
Схилив наші коліна лихом долі,
Щоб світ увесь почув молитви спів.

Все буде Україно! Вір у краще,
Та сподівання в Бозі покладай.
У Ньому лиш є перемога наша,
Щоб став благословенним рідний край!

14 вересня 2022 р.