Вот и сказочке капец

Ирина Юрчук
***
Дайте сотню кукол вуду.
В них булавкой тыкать буду,
Чтоб от каждого укола
В новый ад по протоколу
Отправлялся этот гад
Триста тысяч лет подряд.


***
Підгорів ординський хвіст.
Розтрощився Кримський міст.
Україна переможе, бо до жартів має хист!
На расєї гучно чути всезагальний вий і дрист!



Ось і казочці млинець…

Світ розуміє солов'їну мову,
Що "блін" це українською – млинець.
У крадіїв щось підгорає знову.
Палає міст, урвався вже терпець,
І бісов хвіст горить не випадково,
І цій підступній казочці кінець.

Тепер ведеться слідство пу-знавцями.
І сперечатись їм аж до нестями,
Шукаючи раціональні зерна.
Бо подана ця страва фахівцями:
Ось вам млинець, до нього ніж і вилка:
Налито щедро в паливні цистерни
По вінця української горілки.