Солнце и Месяц

Димитрий Вольф
Криваве сонце закохане у місяць блідий
Я хочу втекти
Не можу
Чому кохання це гра на виживання?
Ти кажеш, майбутнього нема
Але що ж було у нашому минулому?

Жахи полонять мої сни
Я в твоїх долонях
Наче самотня людина
Говорити мовчки з самим собою
Буду говорити
Виснажує ця терапія - про тебе мовчати
І про тебе говорити

З колін підвестися
Щоб падати все нижче і нижче
Ніби небо знаходиться на пустинному кладовищі
Ти прочитав мої вірші
Зітхнувши
Я згорів в твоїх думках
На дно ідучи

Карма-стерво
І кожен з нас своє сповна пізнає
Небо, наповнене смутком і красою
Краплями розмовляє зі мною

Кривове сонце закохано у місяць блідий
Спогади ніби мари, плили над головою
Між нами болю більше, ніж любові.