З Днем захисника Украiни!

Эмма Иванова Избранное
Слава нашим Збройним Силам,
нашим гарним воїнам,
ща боронять Україну
й вернуться Героями!

Хай врятує Божа Мати
від вогню ворожого!
Недарма ж бо ваше свято -
в Покров Богородиці!

А якщо хтось все ж загине
у бою жорстокому -
не забуде Україна
своїх вірних соколів!

Слава ЗСУ! Героям слава!

Емма Іванова
14.10.2022р.