Колискова

Ярослав Шарах 5
1- куплет.
Спати сонечко лягає,
Місяць з неба виглядає.
І тобі пора вже спати,
Сонечко моє.

Закривай ти оченята,
Сплять вже песики й котята.
Бегемотики й слонята,
Теж солодко сплять.

Приспів:
Баю, баю, баю, баю,
Місяць пісеньку співає.
Баю, баю, баю, баю.
Спи малеча спи.

Баю, баю, баю, баю
Мамо пісеньку співає.
Баю, баю, баю, баю,
Хай солодкі сняться сни.

2-куплет.
Ніч на дворі тихо, тихо,
Спи моя маленька крихо.
Сплять давно усі малята.
І хлоп'ята, і дівчата.


Мами пісеньку співають,
Їх собою зігрівають.
Спи моя, моя малеча,
Оченята закривай.

Приспів:
Баю, баю, баю, баю,
Місяць пісеньку співає.
Баю, баю, баю, баю.
Спи малеча спи.

Баю, баю, баю, баю
Мамо пісеньку співає.
Баю, баю, баю, баю,
Хай солодкі сняться сни.

15.10.22р.
Ярослав Шарах 5.