Радуйтесь утру...

Вера Половинко
Радійте ранку…

Життя іде… Вже завтра буде спомином
Все те, що ви жадали, не змогли.
Не треба голову вам посипати попелом,
Все що пройде, то буде вашим вспомином,
У кожного свої помилки та борги.

Радійте ранку… Бо як ніч настане,
Чи ж ви  проснетесь під пташиний спів?
Бо все на світі, все не милим стане,
Як в серці віра квіткою зів’яне,
А голос ваш молитвою бринів.

Живіть… Надія для душі відрада.
Її нам шле наш Милостивий Бог.
Його всесильна і навіки влада,
Ми – пагони, ми – віття винограда,
І Вічність – Божий для людей залог.

Віра Половинко
12. 10. 2022р.