Одного ранку все зминилось враз...

Валентина Коц
Одного ранку все змінилось враз...
Одного ранку трапилось жахливе,
Що розділило на "до" і "після" нас,
З обличчя взявши посмішки щасливі.

Напругу різну мали у житті,
Здавалося, що то вже понад силу.
Але отой нам "ранок" на путі
Відкрив вогню пекельного могилу.

Не вірилось... Заплющить очі нам
Хотілося не раз, не два - постійно.
Ми досить мали в своїх долях драм,
А тут ОДНА НА ВСІХ як біль подвійна.

І день за днем як хмари попливли...
Жили та рухалися всі "на автоматі".
Вже посміхатись, як раніше, не могли...
Ніхто не міг... не бідні, не багаті...

Реалії суворі... але все ж...
Над нами воля Бога всемогутня.
У милості Його не має меж,
І є у Тата ще для всіх майбутнє!

Одного разу буде ранок знов...
То буде справжній ранок, переможний.
Розбудить нас усіх Божа любов,
Її тоді відчує в серці кожний!

28 вересня 2022 р.