А тиша

Еременко Губарева Ирина
А тиша в душі – це затишок,
Куточок, такий, для Миру…
Надійний дитячий закуток,
Куди можна взяти Віру.

Там місце іще залишилось –
Надія з Любов’ю прийдуть.
Я знаю – душа вже втішилась,
То ж горе з бідою вийдуть.

Зітхнеться доволі легенько
Й сльоза упаде остання.
От тільки щемить  серденько –
У нього ще є питання…