Якын кешем, жырчы кошым

Альфира Зайнутдинова
Якын кешем, жырчы кошым,
Балачакта бергэ устек без.
Ж,ылы тошем, ап ак кышым,
Бергэ матур итеп ж,ырлыйбыз.

Кун,елемдэ тик син генэ
Балачаклар калды ерак бит
Еллар узды бик тиз менэ.
Кайгырмыйк без яшьлек узды дип.