Письмо Зеленскому

Алексей Широков 3
(ШУТКА)Товаришу Президенту Зеленському, Я киянин мені 22 роки, я одружений із вдовою (44роки), яка має 22 річну дочку. Мій батько одружився з цією дівчиною і таким чином став моїм зятем, оскільки він чоловік моєї дочки. Таким чином моя падчерка стала моєю мачухою, раз вона дружина мого батька. У нас із дружиною народилися близнюки. Вони стали братами дружини мого батька і, відповідно, моїми дядьками, оскільки вони брати моєї мачухи. Дружина мого батька теж народила сина, який став одночасно моїм братом, оскільки він син мого батька і моїм онуком, оскільки він син дочки моєї дружини. Так як чоловік чиєїсь матері, є його батьком, виходить, що я батько своєї дружини, раз я брат свого сина. Таким чином я став своїм дідом. Враховуючи все вищевикладене, товаришу президенте, прошу Вас, вжити заходів для звільнення мене від призову, оскільки за законом не можна закликати на службу одночасно сина, батька та діда.

З надією на ваше розуміння Шмуль Ізраїлович Бергмаштейнбергман.