Дива природи

Алла Дядык-Кузнецова
Дива природи -- їм немає ліку.
Скульптура - квітка ніжна і жива
І має щедру Господа опіку --
Ще й не таке у всесвіті бува.

Цей вигин спини, в нахилі голівка
І руки, що отримали букет,
Гнучкий стан затягла вбрання шнурівка,
І стегна обійма міцний вільвет.

А квіти білі -- наче дикі птахи
Спустились з неба і летять до рук.
Голок не відчувають бідолахи --
Не знають болю й гіркоти розлук.

19.10.2022.