***

Олеся Вильчур
Сьогодні, в умовах воєнного стану,
Бажаю ( кривити душею не стану),
Закон бумерангу вступив щоб у силу,
Щоб сіючих смерть смерть під корінь скосила,
Хай буде, як кажуть, катам по заслузі.
Під мирним хай небом калина у лузі
Росте, розцвітає, рясніє плодами,
Жагою до волі хай дух наш незламний
Скоротить в рази дні скорботи лихії.
Росте, розцвітає, плодами рясніє
Калина у лузі під мирним хай небом.
Ми мирний народ - нам чужого не треба.

Кажуть , думки можна матеріалізувати, кажуть, коли їх записати, вірогідність цього збільшується, тож вірю і надіюсь...