Bloody mad clown

Вера Бездомная
            ***

Ukrainian bloody mad clown
Every day he is giving death show
He is happy, when our children are dying,
He is cheating all the world, always lying.!!!((
Mad clown giving DEATH SHOW.!(((


......
Автор иногда и на английском может писать, если это адресовано ко всему миру.
Изучение английского в институте и с носителями языка в г.Москве не прошло даром.!)