Нехай мене чарують. Олександр Олесь

Ольга Кайдалова
Олександр Олесь

Нехай мене чарують квіти,
Нехай життя їм віддаю:
Ніяк я барвами досхочу
Своїх очей не напою.

Нехай і так… але довіку
Я не лишуся в їх саду:
В останню ніч я вийду в поле
І біля травоньки впаду.

7.XI.1923
-----
"Пускай меня цветки чаруют" Александр Иванович Олесь

Пускай меня цветки чаруют,
Пускай я жизнь им отдаю:
Никак я досыта цветами
Своих очей не напою.

Пусть будет так... и лишь навечно
Я не останусь в их саду:
В последний час я выйду в поле
И в мягких травах упаду.

23 октября 2022