Найдовша з усiх дорiг. Дмитро Павличко

Ольга Кайдалова
Найдовша з усіх доріг –
Дорога твого приходу.
Найбільша з усіх таємниць
Таємниця твого обличчя.

Ми прощаємося на день,
Ніби розходимось на віки.
І твій слід на моєму серці
Поглиблюють кожні очі.
-----
Длиннее всех-всех дорог -
Дорога твоих приходов.
Наибольшая из всех тайн -
Тайна облика твоего.

И прощаемся мы на день,
А расходимся - как навеки,
И твой след на сердце моём
Углубляют любые глаза.